Gå till innehåll

nikerosheone

CBO-analysen visar att Obama: s budgetplan skulle öka svagheten i förhållande till gällande lag i budgeten 2014 och 2015,nikerosheone med årliga brister på drygt 500 miljarder dollar i båda åren.nike boot Underskott i senare år av det 10-åriga budgetfönstret kommer att börja stiga igen i både Obama: s plan och den nuvarande lagen CBO uppskattning som ett växande antal amerikaner når pensionsåldern och drar federala fördelar. Men underskott under Obamas plan under dessa år skulle vara lägre än CBO-baslinjen eftersom de nya intäktsåtgärderna får ånga och utgifterna för utländska krig antagligen faller.

Kongressen kan helt enkelt ignorera Obama: s och Ryans budgetplaner, eftersom en tvåpartsavtalsnedskärning förra året redan har fastställt utgiftsnivåerna för budgetåret 2015, som börjar den 1 oktober. http://nikerosheone.se/Huset och senaten koncentrerar sig nu på att överlåta de utgiftsräkningar som allokerar dessa medel.

Om republikaner lyckas med att krossa kontrollen över senaten från demokraterna i november skulle de kunna driva igenom några av de budgetnedskärningar som de har förespråkat i Ryans tidigare budgetar, och testade Obama: s vetobefogenheter.Detta skulle innebära en signifikant förändring från de senaste årens bittera budgettillstånd, vilket har krävt ett stort antal slutgiltiga utgiftsåtgärder och hotade statliga avstängningar, inklusive den 16 dagars stängningen av federala organ i oktober,nike basketball shoes sade Douglas Holtz Eakin, en tidigare CBO-chef och republikan kampanjrådgivare som nu är chef för det amerikanska handlingsforumet, en tank Washington tank.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *